Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 2 September is een scooterrijder gewond geraakt nadat hij onderuit is gegaan op de Rivierenstraat in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 18:15 uur zagen toevallig passerende agenten iemand op de grond liggen. Bij controle bleek het te gaan om een jongeman die met zijn scooter ten val was gekomen.  Omdat de jongeman aardig wat verwondingen leek te hebben is een ambulance ingeschakeld. De ambulance is met spoed ter plaatse gekomen, waarna het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel.

De verwondingen van de jongeman bleken gelukkig mee te vallen, hij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden en zou op eigen gelegenheid naar de Huisartsenpost gaan.

Waardoor de jongeman ten val is gekomen is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten