Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 31  augustus zijn de hulpdiensten omstreeks 11:45 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie op de Boerhaavestraat in Berkel en Rodenrijs.  

Een ambulancedienst en de Traumahelikopter van Rotterdam-Airport werden gealarmeerd. Bij aankomst bleek het te gaan om een incident bij het gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs. De Traumahelikopter is op parkeerterrein Westerwater geland waarna het MMT door de politie naar het incident is gebracht. Het MMT heeft de ambulancedienst geholpen met het stabiliseren van het slachtoffer waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd is.

De toestand van het slachtoffer is niet bekend evenals wat er precies gebeurd is.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten