Bleiswijk – In de nacht van vrijdag op zaterdag  29 augustus zijn de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een personenauto tegen een verkeerspaal is gebotst op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 00:15 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto tegen een verkeerspaal is aangereden op de N209 – Nieuwe Hoefweg. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. De bestuurster van de personenauto is behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij voor verdere behandeling naar het ziekenhuis is vervoerd.

De personenauto en verkeerspaal met verkeersborden hebben forse schade opgelopen door het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het zwaar beschadigde voertuig te bergen.

Een getuige meldt aan de redactie dat de bestuurster achter het stuur in slaap is gevallen waarna zij de verkeerspaal heeft geramd. De getuige zag het gebeuren en heeft direct eerste hulp verleend waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd.