Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 26 augustus is er een boom omgewaaid en op de weg terecht gekomen aan de Van der Hoevenlaan in Berkel en Rodenrijs.

Door de storm is er een boom welke naast een woning stond omgewaaid en op de weg terecht gekomen. Dinsdagavond werd de brandweer al gealarmeerd voor een grote afgebroken tak van dezelfde boom. Deze tak was op een personenauto terecht gekomen.

Medewerkers van gemeente Lansingerland zijn ter plaatse gekomen en hebben de boom aan de Van der Hoevenlaan in stukken gezaagd en aan de kant gelegd waarna het verkeer er weer door kon. De gemeente komt later de gezaagde stukken opruimen.

De omgevallen boom heeft bij dit incident geen schade aangericht.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten