Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 26 augustus is er langs het fietspad aan de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs een flinke boom omgevallen. De boom is gelukkig niet op het fietspad terecht gekomen.

In de vroege ochtenduren is er langs het fietspad op de Boterdorpseweg een flinke boom omgewaaid door de zomerstorm. De boom is gelukkig niet op het fietspad terecht gekomen. Medewerkers van gemeente Lansingerland hebben de boom in beeld gebracht en zullen later actie ondernemen.

“De boom was tot voor kort eigendom van de provincie Zuid-Holland maar sinds kort is deze van de gemeente” weet een medewerker van de gemeente te vertellen aan onze fotograaf.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten