Bergschenhoek – Vrijdagavond 21 augustus ontving de brandweer een melding van een buitenbrand aan de Weg en Bos in Bergschenhoek.

Omstreeks 21:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een container nadat mensen een sterke brandlucht roken in de omgeving van de Weg en Bos. De brandweerlieden zijn ter plaatse gekomen en hebben een onderzoek ingesteld. Na enige tijd kwamen zij erachter dat er op een bedrijventerrein een vuurkorf ontstoken was.

Alles bleek veilig waarna de brandweerlieden na een gesprek weer onverrichter zake retour kazerne zijn gegaan.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten