Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 21 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een stormschade aan de Rottebandreef in Bergschenhoek.

Omstreeks 14:14 uur viel een grote tak over de Rottebandreef waarna het verkeer niet meer door kon rijden. De gealarmeerde brandweerlieden hebben de grote tak in stukken gezaagd. De politie heeft de weg tijdelijk afgesloten om een veilige werkomgeving te creëren voor de brandweerlieden.

Nadat de brandweerlieden de tak in stukken hadden gezaagd kon het verkeer er weer langs, één automobiliste had echter minder geduld en koos ervoor om over het fietspad te rijden. Deze bestuurster kan een proces verbaal thuis verwachten.

De gemeente is gebeld en zal de takken later komen opruimen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten