Berkel en Rodenrijs – Op donderdagmiddag 20 augustus omstreeks 13:25 uur is de brandweer opgeroepen omdat een bewoner aan de Leeweg brandlucht rook.

De melder gaf aan bij het melden dat de brandlucht geroken werd bij de buren. De brandweer is met de SIV (Snelle Interventie Voertuig) ter plaatse gekomen. Na kort gesproken te hebben met de melder is de brandweer een onderzoek gestart om een eventuele brand te lokaliseren en/of uit te sluiten.

Na onderzoek is gebleken dat er geen sprake was van brand maar dat de lucht kwam van het ouderwets ijzersmeden De brandweer is weer retour kazerne gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten