Regio – Maandagavond 17 augustus ontvangen wij op de redactie meerdere berichten met de vraag waar er brand woedt.

Op de meldkamer van de hulpdiensten komen er meerdere telefoontjes binnen over een brand, dit betreft het affakkelen bij Shell in Pernis.

Uit de wijde omgeving is de verbranding goed te zien. Zo kwam er ook een melding van een brandgerucht aan de Evert Hartmansingel in Berkel en Rodenrijs binnen. Uit onderzoek door de brandweerlieden bleek het te gaan om het affakkelen.

Hoe lang het affakkelen nog gaat duren is vooralsnog niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten