Berkel en Rodenrijs – Op Zaterdagavond 15 augustus is de brandweer uitgerukt voor een melding van wateroverlast na hevige regenval op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer en politie zijn ter plaatse gekomen omdat buiten de wateroverlast er ook stroomuitval was. De brandweer heeft de  situatie bekeken en getracht de verstopping te verhelpen waarna ze retour kazerne zijn gegaan.


Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten