Bergschenhoek – Maandagochtend 10 augustus ontving de politie een melding van een stoffelijk overschot aan de Hoekeindseweg in Bergschenhoek.

Achter een opslagplaats is vanmorgen een stoffelijk overschot van een 70-jarige man uit Bergschenhoek aangetroffen, de politie doet met meerdere medewerkers van afdeling Forensische Opsporing (FO) van de politie en recherche onderzoek. Hoe de man in het water terecht is gekomen is niet duidelijk, de politie heeft de omgeving afgezet.

Er is geen directe aanleiding om aan te nemen dat het om een misdrijf gaat. De politie doet daarom nog nader onderzoek.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten