Bleiswijk – Zondagavond 9 augustus heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Kooilaan in Bleiswijk.


Omstreeks 20:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval van een motorrijder aan de Kooilaan. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Het aangetroffen slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of het slachtoffer een bestuurder of een bijrijder was van een motor. De betreffende motorfiets werd bij aankomst van de politie niet meer aangetroffen, deze was verdwenen.

De motorfiets zal bij het ongeval aanzienlijke schade hebben opgelopen, dit is duidelijk door een aantal onderdelen die in de berm gevonden zijn.  De onderdelen zijn door een ander persoon verdoezeld/weggenomen.

De exacte toedracht van het ongeval is niet duidelijk, de politie doet verder onderzoek naar het incident.


 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten