Bleiswijk – Zaterdagochtend 8 augustus ontvingen de hulpdiensten een brandmelding in een bedrijfspand aan de Klappolder in Bleiswijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 10:45 uur gealarmeerd voor een zogenoemde OMS (Openbaar Meldsysteem) melding. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen, bij aankomst bleek er rook zichtbaar in het pand waarop het hele pand is ontruimd.

De brandweer heeft een controle uitgevoerd in het pand waaruit bleek dat er kortsluiting was in het pand. Hierdoor was er korte tijd rookontwikkeling. Medewerkers van Netbeheerder Stedin zijn ter plaatse gekomen en hebben het incident overgenomen.

Er zijn voor zover bekend geen personen gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten