Bleiswijk – Vrijdagavond 7 augustus zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval dat heeft plaatsgevonden op de Groendalseweg in Bleiswijk.


Omstreeks 18:35 uur heeft er een eenzijdig ongeval met een snorscooter plaatsgevonden op het fietspad aan de Groendalseweg, de hulpdiensten zijn met gepaste spoed ter plaatse gekomen. De bestuurder van de snorscooter is behandeld door het ambulancepersoneel waarna het slachtoffer met onbekend letsel zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

De scooter wordt door een bekende opgehaald.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten