Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 4 augustus zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 21:45 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising van de N471 met de Klapwijkseweg. Bij het ongeval raakten de voertuigen flink beschadigd.

Volgens ooggetuigen zou de Kia door rood zijn gereden en daarbij het andere voertuig hebben geraakt. De auto is vervolgens tegen de vangrail beland en enkele meters verderop tot stilstand gekomen.

Ter plaatse is er een bijrijder van de Kia behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling bleek  vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. De N471 was vanaf de rotonde Oudelandselaan in de richting van Pijnacker afgesloten. Ook de afslag van de N471 richting de Klapwijkseweg vanuit Pijnacker was tijdelijk afgesloten.

Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen, één van de bestuurders is na de blaastest aangehouden en naar het politiebureau vervoerd. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

De politie doet geen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten