Bergschenhoek  – Donderdagavond 30 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Poldermolen in Bergschenhoek.

Omstreeks 17:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een heg en schutting aan de Poldermolen, de bewoner heeft zelf een eerste bluspoging gedaan. Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen enkele meters hoog, waarop de brandweerlieden het blussen hebben overgenomen.

De brand heeft flinke schade aangericht aan onder andere de schutting en de woning van de buren. Vermoedelijk is de brand ontstaan door de warmte in de grond, mos zou hierdoor vlam kunnen vatten.

Er is gelukkig niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten