Pijnacker / Lansingerland – Door een brand bij een volkstuincomplex in Pijnacker lag enige tijd het metroverkeer van de RET stil. 

Op last van de brandweer is het metroverkeer tussen Den Haag en Rotterdam enige tijd stilgelegd. Dit hebben zij gedaan nadat er brand is ontstaan bij een volkstuinencomplex dat langs het spoor ligt in Pijnacker. Bij de brand zijn er enkele gasflessen ontploft, omdat er mogelijk delen van de ontplofte gasflessen op het spoor zou liggen en wegens enorme rookontwikkeling is het metroverkeer enige tijd stilgelegd.

UPDATE 13:30:

De brandweer heeft het sein brandmeester gegeven. Er zal nog enige tijd nageblust worden. Van het tuinhuisje is helaas niks meer over. Het metroverkeer (RET E-Lijn)  is inmiddels hervat, houdt nog wel rekening met enige vertraging.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten