Bleiswijk – Woensdagmiddag 22 juli heeft er een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden op een kruising op het Prismapark in Bleiswijk.

Omstreeks 17:20 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing op de kruising Prismalaan-Oost met de Spectrumlaan in Bleiswijk. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen, waarna het ambulancepersoneel één persoon heeft behandeld in de ambulance. Na behandeling is er één persoon zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het verkeer op de Prismalaan-Oost ondervond enige hinder vanwege het ongeval. De schadeformulieren zijn tijdens het wachten op een bergingsbedrijf ingevuld.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten