Bleiswijk – Maandagmiddag 20 juli heeft er een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden op de Hoefweg-N209 in Bleiswijk.

Iets voor 15:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeval vond plaats op de kruising Hoefweg-N209 met de Heulslootweg, de hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. De twee gealarmeerde ambulances zijn uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval.

Ook een hond welke in één van de voertuigen zat is niet gewond geraakt. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen mee te nemen.

De Heulslootweg is korte tijd gestremd geweest vanwege de afhandeling van het incident.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten