Kindje gewond na botsing met personenauto in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 10 juli is er een jongetje gewond geraakt na een botsing met een personenauto aan de Bergweg-Noord in Bergschenhoek.Omstreeks 15:00 uur is er een jongetje gewond geraakt bij het oversteken van de Bergweg-Noord, hij werd daarbij door een auto geschept. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben het jongetje behandeld.

Na behandeling is de jongeman naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege een drempel had de personenauto een lage snelheid en werd de jongen gelukkig niet hard geraakt.

De personenauto heeft weinig tot geen schade opgelopen. Het (bus)-verkeer liep door het ongeval enige vertraging op.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten