Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 8 juli zijn de hulpdiensten omstreeks 20:00 uur met spoed gealarmeerd voor een medische noodsituatie bij een voetbalvereniging aan Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. 

De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse, ook het MMT (Mobiel Medisch Team) kwam met een traumahelikopter ter plaatse. Het MMT is geland op het hoofdveld van voetbalvereniging CVV Berkel.

Een volger liet weten dat het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Na de inzet is het volledige MMT weer retour gegaan naar Rotterdam The Hague Airport.

Wat er exact is gebeurd is ons niet bekend

Foto’s & Video: Steven Vlastra (Ingezonden via Facebook)

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten