Bergschenhoek – Vrijdagmiddag werden de brandweerlieden gealarmeerd voor een dienstverlening nadat een dame haar sleutels in een ondergrondse vuilcontainer had laten vallen aan de Rietveldstraat in Bergschenhoek. 

Iedereen heeft wel eens een pechdag, zo ook een dame in Bergschenhoek die tijdens het weggooien van haar huisvuil in de ondergrondse container tevens haar sleutels in de container liet vallen. Omdat het speciaal gecodeerde sleutels blijken te zijn duurt het volgens de dame minimaal twee weken om nieuwe sleutels in haar bezit te krijgen, daarnaast is het bestellen van speciaal gecodeerde sleutels een dure grap. 

Omdat zij zich geen raad wist heeft zij de brandweer gevraagd om een handje te helpen. Bij aankomst van de brandweerlieden hebben zij een ladder in de ondergrondse container geplaatst. Omdat het niet lukte om met een geheel brandweerpak in de container te komen heeft één van onze fotografen een handje geholpen, hij is via de ladder de container ingeklommen en heeft de sleutels uit de container weten te vissen.

De dame was erg blij en bedankte de brandweerlieden voor hun komst en de fotograaf voor zijn lenigheid. Na de inzet kon iedereen zonder kleerscheuren retour.