Berkel en Rodenrijs – Na twee dagen is het onderzoek in het bedrijfspand waar de politie woensdagavond een inval heeft gedaan afgerond. Vanmiddag is de politie begonnen met de ontmanteling en het afvoeren van de aangetroffen productiemiddelen.

De politie heeft enkele dagen onderzoek gedaan in het bedrijfspand. Na een onderzoek van ruim twee dagen is er vandaag begonnen aan de ontmanteling. Wat voor materialen er exact zijn aangetroffen is nog niet bekendgemaakt, de politie onderzoekt de zaak nog verder.

Gisteren kwam er een ambulance met spoed ter plaatse op de locatie waar het onderzoek op dat moment plaats vond. Bij navraag bleek de ambulance geen verband te hebben met het onderzoek.

Tijdens de ontmanteling was een gedeelte van de Industrieweg vanmiddag afgesloten. Dit werd verzorgd door boa’s (buitengewoon opsporingsambtenaren) van de gemeente Lansingerland.

Lees ook: Politie start grootschalig onderzoek Portunus