Bleiswijk – Donderdagmiddag 2 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de IJsvogellaan in Bleiswijk.

De politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden gealarmeerd voor een medisch incident in een woning aan de IJsvogellaan. Het MMT landde op een veldje nabij het incident. Het medische personeel hebben een slachtoffer behandeld waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd. 

Het volledige MMT is weer retour gegaan naar Rotterdam The Hague Airport.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten