Landelijk/Berkel en Rodenrijs – Op 1 juli zijn politie en justitie met de operatie Portunus gestart. Ook de inval in een bedrijfspand gisteravond in Berkel en Rodenrijs was hier onderdeel van.

In operatie Portunus komen meerdere rechercheonderzoeken bij elkaar die 1 ding gemeen hebben, het onderzoek naar meerdere criminele organisaties die zich bezig houden met de import van cocaïne via de haven van Vlissingen en het faciliteren daarvan.

Politie en Justitie hebben het vermoeden dat er meerdere criminele samenwerkingsverbanden actief zijn rondom de import van cocaïne via de Vlissingse haven. Voornaamste doel van de invallen vandaag inclusief die van Berkel en Rodenrijs is informatie en bewijs te verzamelen in deze verschillende (deel)onderzoeken.

De politie doet hierbij ook een oproep. Heb je informatie voor ons rondom illegale activiteiten in het havengebied van Vlissingen. Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Of via het Team Criminele Inlichtingen via 079 – 345 89 99.

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten