Berkel en Rodenrijs – Op Donderdag 2 juli zijn wederom de hulpdiensten uitgerukt voor een incident met een schaap, nu moest de brandweer uitrukken.

De meldster had omstreeks 15:25 uur de brandweer ingeschakeld omdat ze een schaap in het water had zien liggen. De meldster gaf aan zelf ook pogingen verricht te hebben om het schaap eruit te krijgen maar dit was helaas niet gelukt.
De brandweer is met de SIV (Snelle Interventie Voertuig) ter plaatste gekomen en heeft het schaap op het droge geholpen doormiddel van het in het nauw te drijven in een ondieper gedeelte en hem er zo uit te helpen.

Het schaap is herenigd met zijn weigenoten waarna de brandweer retour kazerne is gegaan.

Of het geredde beestje voorheen ook al als het zwarte schaap bekend stond is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten