Bleiswijk – Woensdagavond 24 juni heeft een man zich verzet tijdens zijn aanhouding op de Anjerweg. Hierbij heeft hij een politiebusje vernield.

De politie kwam ter plaatse op de Anjerweg na aanleiding van een melding dat er een man op het dak van een gebouw stond. De politie heeft de man van het dak gehaald en aangehouden. De man bleek onder invloed van verdovende middelen.

Tijdens de aanhouding heeft de man zich verzet. Hierbij is hij door een politiehond in zijn been gebeten. Eenmaal in het politiebusje heeft hij één van de ramen een kopstoot gegeven die hierdoor sneuvelde. Ook heeft hij met zijn handboeien een tweede raam eruit geslagen.

De ambulancedienst heeft de man nagekeken op verwondingen. Wederom toonde de man verzet. Uiteindelijk is hij naar het ziekenhuis vervoerd. Een politieagent is meegereden in de ambulance.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten