Berkel en Rodenrijs – Dindagavond 23 juni werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gevallen wielrenner aan de Raadhuislaan in Berkel en Rodenrijs. 

Iets voor 20:00 uur werden een ambulance en de politie gealarmeerd naar de Raadhuislaan. Op de rotonde van de Raadhuislaan met de Boterdorpseweg bleek een wielrenner hard ten val te zijn gekomen. De man is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij door hen thuis is gebracht. De wielrenfiets is door de politie meegenomen en zal thuis bezorgd worden.

De oorzaak van de val is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten