Berkel en Rodenrijs – In de nacht van vrijdag op zaterdag 20 juni werden de brandweerlieden gealarmeerd voor een brandgerucht nabij de Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs.

De SIV-bemanning (Snel Interventie Voertuig) en de vrijwilligers van de tankautospuit van kazerne Berkelse poort ontvingen omstreeks 03:20 uur een alarmering van een brandgerucht nabij de Kleihoogt. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een kampvuurtje bij een scoutingbijeenkomst bij scoutingvereniging Scouting Olave St. Clair.

De ter plaatse gekomen brandweerlieden zijn na een korte controle en gesprek onverrichter zake weer retour gegaan naar kazerne.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten