Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 12 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scootmobiel en een fietsster op de Van Vredenburchlaan in Bergschenhoek.Iets na 12:00 uur kwamen op de fietsoversteek aan de van Vredenburchlaan een scootmobiel en een moeder met kind op een fiets met elkaar in botsing.

Diverse omstanders zijn direct te hulp geschoten en alarmeerden de hulpdiensten, waarna de politie en een ambulance met spoed ter plaatse zijn gekomen. Moeder en kindje zijn behandeld door het ambulancepersoneel en voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het kindje heeft van de hulpdiensten een traumabeertje gekregen voor de schrik.

Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten