Bleiswijk – Donderdagmiddag 11 juni werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Lorentzstraat in Bleiswijk.

Omstreeks 12:46 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in de keuken van een cateringbedrijf aan de Lorentzstraat. De brandweer is met eenheden uit zowel regio Haaglanden (Zoetermeer-Oosterheem) als eenheid Rotterdam Rijnmond ter plaatse gekomen.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al uit, de brandweerlieden hebben het pand gecontroleerd en geventileerd. Er zijn enkele delen vakkundig verwijderd om er zeker van te zijn dat er geen brandhaard meer aanwezig is.

Er zijn geen personen gewond geraakt bij de brand.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten