Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 29 mei heeft de politie een algemene verkeerscontrole gehouden met behulp van  studenten op de parkeerplaats van Zwembad de Windas in Bergschenhoek.

De algemene verkeerscontrole is voor anderhalf uur gehouden door politiestudenten op het parkeerterrein van zwembad De Windas. Tijdens de algemene verkeerscontrole werd het hele voertuig waarin de bestuurder op dat moment staande is gehouden gecontroleerd.

Tijdens de controle zijn er in totaal 3 bekeuringen uitgeschreven voor diverse strafbare feiten. In totaal zijn er 10 tot 15  voertuigen gecontroleerd. Twee personen kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel, een andere automobilist kreeg een bekeuring doordat een aanhanger niet in orde was. De aanhanger moest ter plaatse worden gerepareerd waarna de bestuurder verder mocht rijden.

Er zijn geen spullen of voertuigen in beslag genomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten