Rotterdam – Woensdagochtend 27 mei zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Kleiweg in Rotterdam.

Omstreeks 10:15 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Kleiweg met de Rozenlaan. De hulpdiensten waaronder de brandweer en twee ambulances werden hiervoor gealarmeerd.

Het ongeval ontstond nadat een kindje zijn net getrokken kies aan zijn moeder liet zien waarna zij onwel werd en tegen het verkeerslicht aan reed. De brandweer heeft de moeder uit het voertuig bevrijd, het kindje kon er zelfstandig uit komen.

Beide zijn door het ambulancepersoneel behandeld waarna zij naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Het (tram)verkeer ondervond enige hinder door het ongeval. Nadat een bergingsbedrijf het voertuig had geborgen kon al het verkeer er weer langs.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten