Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 23 mei is een 8-jarig kind gewond geraakt na een ongeval op een bedrijventerrein aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek.

Omstreeks 13:15 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval aan de Leeuwenhoekweg. De hulpdiensten waaronder de politie, brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

Het jongetje is gewond geraakt nadat hij met een Quad op eigen terrein reed en ten val kwam.

De brandweer heeft de jongen uit zijn benarde positie bevrijdt, waarna het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het MMT. De jongeman is na behandeling met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat er zich exact heeft afgespeeld is vooralsnog niet bekend. De politie doet geen strafrechtelijk onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 


Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten