Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 23 mei is een 8-jarig kind gewond geraakt na een ongeval op een bedrijventerrein aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek.

Omstreeks 13:15 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval aan de Leeuwenhoekweg. De hulpdiensten waaronder de politie, brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

Het jongetje is gewond geraakt nadat hij met een Quad op eigen terrein reed en ten val kwam.

De brandweer heeft de jongen uit zijn benarde positie bevrijdt, waarna het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het MMT. De jongeman is na behandeling met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat er zich exact heeft afgespeeld is vooralsnog niet bekend. De politie doet geen strafrechtelijk onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.