Bleiswijk – Dinsdagmiddag 19 mei is de brandweer opnieuw gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Kooilaan in Bleiswijk.

Voor de tweede keer vandaag is de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Kooilaan. Ook ditmaal is er weer geprobeerd een boom in brand te steken. De brandweer is zonder spoed ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. Het is helaas al enkele weken raak in hetzelfde gebied aan de Kooilaan.

Er waren twee verschillende brandhaarden in hetzelfde gebied. De brandweerlieden hebben op beide locaties de brand geblust.

Ook een medewerker van Staatsbosbeheer is ter plaatse gekomen, brandstichting wordt ook ditmaal niet uitgesloten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten