Bleiswijk – Zondagavond 10 mei is de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand in het buitengebied van Bleiswijk. 

Omstreeks 21:25 uur is de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand nabij de dierenweide en het Ezelsbruggetje langs de Rottedijk. De brandweer kwam zonder spoed ter plaatse, op locatie bleek dat een omgevallen boom vlam heeft gevat welke vermoedelijk door jongeren als kampvuurtje is gebruikt.

De Bleiswijkse brandweerlieden hebben de brand geblust waarna zij weer retour konden naar kazerne.

    

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten