Bergschenhoek – Vanmiddag heeft er omstreeks 17.40 uur op de kruising van de N209 en de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek een ongeval plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek dat er een aanrijding tussen een fietsster en een motor had plaatsgevonden. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gefixeerd in een vacuümmatras en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.  Van de motorrijder is een blaastest afgenomen. Tijdens het incident was er één rijstrook van de N209 van Bleiswijk naar Rotterdam gestremd.

Zowel de fiets als de motor hebben flinke schade opgelopen door het ongeval. De exacte toedracht van het ongeval is ons niet bekend, er wordt gespeculeerd dat de verkeerslichten niet goed staan afgesteld.

UPDATE: 

Inmiddels hebben wij vernomen dat na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat de verwondingen van de fietsster gelukkig mee vielen.


 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten