Bergschenhoek – De hulpdiensten zijn vanmiddag omstreeks 12.35 uur gealarmeerd voor een ongeval aan de Amaryllistuin in Bergschenhoek.

Ter plaatse bleek er een botsing tussen twee personenauto’s plaatsgevonden te hebben. Een ambulance die gealarmeerd was is afgemeld. Bij de botsing raakte niemand gewond. Beide partijen hebben de schadeformulieren ingevuld.

Bergingsbedrijf Vreugendenhil heeft beide voertuigen meegenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten