Bleiswijk – Woensdagavond 29 april is de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Leeuwerikstraat in Bleiswijk. 

De brandweer van kazerne Jan van der Heijdenstraat in Bleiswijk rukten woensdagavond omstreeks 21:00 uur uit voor een melding van een gaslekkage aan de Leeuwerikstraat. Zij kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse werd er daadwerkelijk gas geroken en gemeten in de tuin van een woning. De lekkage is ontstaan nadat er een houtenpaal de grond in werd geslagen. Om de veiligheid te waarborgen is de brandweer ter plaatse gebleven in afwachting van medewerkers van netbeheerder Stedin.

Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen en hebben het incident overgenomen, waarna zij het lek hebben gedicht.

Er was geen direct gevaar voor omwonenden, er hoefde geen woningen te worden ontruimd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten