Rotterdam – Maandagavond 27 April zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een fietser die ten val was gekomen op het fietspad langs de N209 in Rotterdam.

De wielrenner is hard ten val gekomen op het fietspad naast de Doenkade (N209). Verschillende hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. Het MMT was na het opstijgen binnen een minuut weer retour op hun basis (Rotterdam Airport).

Door het ongeval was de N209 in de richting van Bergschenhoek tijdelijk afgesloten.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten