Bleiswijk – Zondagavond 26 april werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Omstreeks 23.20 uur ontving de brandweer een melding van een brand aan de aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk. De brandweer kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. Korte tijd waren er vlammen zichtbaar uit de schoorsteen.

De brandweerlieden hebben de schoorsteen geramoneurd. Hierna konden zij weer retour kazerne.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten