Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 24 april zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand in een parkeergarage aan de Vlashoeck in Bergschenhoek.

De brandweer is met meerdere eenheden uitgerukt naar de brand. Ter plaatste gekomen was de brand inmiddels al geblust door toegesnelde agenten. De auto heeft vlam gevat aan de rechter-achterzijde en heeft flinke schade opgelopen.

Door de brand is de parkeergarage tijdelijk ontruimd geweest en is er na de brand een afzetting geplaatst. Na een korte onderzoek is er vermoeden dat het gaat om brandstichting. De politie gaat onderzoek doen naar de brand.

Heeft u informatie ?

Heeft u iets verdachts gezien omstreeks 16:30 uur in de parkeergarage aan de Vlashoeck onder Plus ? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

 

Ingezonden foto

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten