Bleiswijk – Donderdagmiddag 23 april heeft er een botsing plaatsgevonden op de Hazenweg in Bleiswijk.

Omstreeks 14:15 uur is er een oudere man met zijn personenauto tegen een stoeprandje gebotst. Dit gebeurde nabij de kruising Hazenweg met de Emmastraat. De bestuurder was na de botsing in shock en kwam wat verward over waarop een omstander de hulpdiensten heeft gealarmeerd. De man is door het ambulancepersoneel behandeld, waarna hij voor verdere behandeling ,zonder spoed, naar het ziekenhuis is vervoerd.

Aan het voertuig is geen schade te zien. De politie heeft het voertuig van de man thuisgebracht.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten