Bleiswijk – Dinsdagmiddag 21 april heeft er een botsing plaatsgevonden tussen twee trucks op de N209 ter hoogte van Bleiswijk.

Op de N209 ter hoogte van hectometerpaal 11,6 (in Bleiswijk) heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een blauwe truck met een oplegger met stalen pijpen. Bij de botsing is de zijruit en de spiegel van de vrachtwagen gesneuveld en heeft een BMW welke achter de vrachtwagen reed lichte schade opgelopen.

De bestuurder van de blauwe truck reed vanuit Bleiswijk in de richting van Rotterdam en is na de botsing doorgereden. De BMW en vrachtwagenchauffeur reden in tegengestelde richting. De vrachtwagenchauffeur is behandeld door het ambulancepersoneel, nadat hij door de gesneuvelde ruit glas in zijn lichaam kreeg. De man is niet vervoerd naar het ziekenhuis, maar gaat op eigen gelegenheid naar een huisartsenpost. 

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of bent u de bestuurder van de blauwe truck ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.