Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 8 april is een hobbyfotograaf beroofd van zijn apparatuur in de Groenzoom in Berkel en Rodenrijs.

Het slachtoffer werd tussen 08:00 uur en 08:30 uur beroofd van zijn fotoapparatuur. De man werd belaagd door twee mannen, waarna hij werd gedwongen zijn spullen af te geven. De plek van het incident is ongeveer waar de Flamingo’s stonden de groenzoom. In verband met deze zaak is een Burgernet melding gedaan en heeft de politie ook een passantenonderzoek gehouden.

Wijkagente Annemiek Roos deed op 10 april een getuigenoproep via Instagram. 

Heeft u meer informatie ?

Bent u getuigen of weet u wie de daders zijn ? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844

https://www.instagram.com/tv/B-zDrqghQ6C/?utm_source=ig_web_copy_link

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten