Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 20 april is de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. 

De brandweer van kazerne Jan van der Heijden in Bleiswijk rukten eind van de middag uit voor een gaslekkage melding aan de Noordeindseweg. Zij kwamen met spoed ter plaatse, de melding van de lekkage werd gemaakt bij Netbeheerder Stedin die de melding vanwege veiligheid doorzette naar de brandweer.

Door werkzaamheden was er een leiding geraakt, de brandweer heeft de veiligheid gewaarborgd in afwachting van medewerkers van Stedin. Na enige tijd kwam Stedin ter plaatse en hebben het incident overgenomen van de brandweer, zij hebben het lek inmiddels gedicht.

Er was geen gevaar voor omwonenden.

uws

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten