Bergschenhoek – Zondagmiddag 19 april werden de brandweerlieden van kazerne Berkelse Poort gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Frans Halslaan in Bergschenhoek.

De brandweerlieden werden omstreeks 14:45 uur gealarmeerd. Er bleek een stuk rietkraag in brand te staan op het Eilandpad. Een aantal jongeren hebben de brand zelf gedoofd, bij aankomst van de brandweer was de brand uit.

Hoe de brand is ontstaan is ons niet bekend, brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten