Bergschenhoek – Zaterdagavond 18 april ontving de politie een melding van loslopende dieren aan De Zijde in Bergschenhoek.

De politie is ter plaatse gekomen en heeft drie koeien welke buiten het hekwerk liepen weer teruggestuurd. Na meerdere waarschuwingen besloten de koeien toch terug te gaan naar hun kudde. Na controle of er niet meer koeien rondliepen hebben de agenten het hekwerk gecontroleerd.

Het was niet heel moeilijk voor de koeien om uit te breken, het hekwerk stond niet erg stevig overeind.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten