Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 12 april heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een fietser en een quad op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:00 uur kwamen een fietser en een quad-rijder met elkaar in botsing op een oversteekplaats aan de Oudelandselaan. De fietser is tijdens het oversteken in botsing geraakt met de quad. Surveillerende agenten kwamen op dat moment toevallig aanrijden en hebben beide partijen ondersteund bij het invullen van de schadeformulieren.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De bestuurder van de quad heeft van de agenten een waarschuwing gekregen voor zijn rijgedrag. Beide voertuigen zijn beschadigd door het ongeval.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten