Bergschenhoek – Zondagavond 5 april heeft de politie een straatfeest aan de Van Ruysdaellaan in Bergschenhoek beëindigd. 

De 19-jarige Kevin Kluiters (DJ Kevin Da Costa) is eigenaar van een evenementenbureau, maar door alle Coronamaatregelen ligt ook zijn werk stil. Vanavond had hij zijn DJ-set uitgestald op straat met de intentie om de buurt te entertainen. Volgens de jongeman is het feest georganiseerd in goed overleg met zijn buren. Er waren flyers rond gegaan met de aanwijzing om in de deuropening te blijven en 1,5 meter afstand te hanteren.

Nadat de buurt enige tijd aan het genieten was van zijn muziek, kwam de politie het feest beëindigen. Omdat er geen vergunning was afgegeven en vanwege de strengere Coronamaatregelen kon het feest verder  geen doorgang vinden. De jongen werd vriendelijk verzocht om zijn apparatuur weer op te ruimen.

De jongeman kreeg geen boete van de agenten. Wel kreeg hij een groot applaus van de omwonenden.